Om Filter Queen

Vår Filosofi

 

Health-Mor tilbyr produkter som kan forandre ditt liv. Våre produkter inkluderer det verdensberømte FilterQueen systemet, som benytter seg av teknologi eksklusivt fremstilt for å fjerne skadelige partikler fra hjemmet ditt og luften du puster i. FilterQueen systemet består av Majestic rengjøringsmaskinen og Defender luftrenseren. Disse er designet for å fjerne allergener, skitt, støv og kjemikalier fra alle husets overflater og fra luften du og din familie puster i. Å sette fokus på fordelene ved et rent inneklima og våre produkter, er en spennende mulighet for enteprenører som vil starte i denne bransjen.

 

I mer enn 90 år har FilterQueen produktene eksklusivt blitt solgt via direktesalg til sluttbrukeren. Denne filosofien gir den beste kundeservicen, og gir kunden en full gjennomgang og forståelse av produktene. Uavhengige FilterQueen distributører og fornøyde kunder finner du i mer en 40 forskjellige land over hele verden!Alle ansatte i Health-Mor og de individuelle distributørene er forventet å følge Health-Mor's høye standarder og etiske retningslinjer.

 

Health-Mor har motatt flere priser, bla. The Direct Selling Association (DSA) prestisjetunge "Education for Life" prisen. Denne prisen annerkjenner firmaer i direktesalgs bransjen som tar steg utover rent salg og profitt. Disse firmaene utdanner sine ansatte innen felt som har stor samfunnsmessig nytte, f,eks. etikk, moral, jus, mm.

 

Health-Mor er medlem av DSA, og forplikter seg til å følge DSAs retningslinjer for etikk og moral.

 

Dan Duggan, styreformann og eier

 

Dan Duggan begynte sin karriere i 1978, da han var 18 år og nettopp ferdig med videregående skole. Han begynte som selger for Filter Queen i hjembyen Detroit, Michigan. Han bestemte seg raskt for å utsette videre utdannelse, for å forfølge en karriere innen direktesalg. Duggan fikk stilling som teamleader ved et kontor i 1979, og ble en selvstendig distributør av FilterQueen i 1980. Deretter reiste han rundt i USA, og ble forfremmet i flere stater som Colorado og Ohio.

 

I 1992, ble Duggan Health-Mor salgsdirektør for Asia-Stillehavsregionen, hvor han sto for historisk vekst i de Japanske og Koreanske markedene. De siste 10 år har han vært salgsdirektør for alle internasjonale markeder, og har reist rundt på alle verdens kontinent og promotert Filter Queen konseptet.

 

På Health-Mors hovedkvarter i Cleveland, Ohio 28. januar 2016, annonserte Dan Duggan at han hadde kjøpt opp det ikoniske FilterQueen firmaet. Han introduserte samtidig sin partner og mindre aksjeeier, Darryn Murphy.

Har du spørsmål?
Eller ønsker du en "live" demonstrasjon?
Du er velkommen til å kontakte oss på telefon, epost, eller ved å bruke kontaktskjema her.
Filter Queen Norge - Malm Ltd.
Chr. Michelsens gate 6
1524 Moss

934 63 857

post@filterqueen.no